Algemene Rijopleiding

Wij plannen de lessen in overleg met de leerlingen. De meeste leerlingen kiezen ervoor om één of twee keer per week te lessen. Natuurlijk is het ook mogelijk om vaker per week te lessen. Of in plaats van 1 uur bijvoorbeeld 1,5 of 2 uur achter elkaar te lessen.

Bij elke les wordt je thuis opgehaald, maar je kunt ook voor een ander ophaaladres kiezen. Bijvoorbeeld: station, school of werk. Onze rijlessen worden overdag, ’s avonds of op zaterdag gegeven, precies wat jou het beste uitkomt.

Rijopleiding

Een ding is belangrijk: Een goede rijopleiding volg je maar één keer in je leven!

Een rijopleiding is een kostbare zaak. Daarom is je keuze voor het bepalen van een goede rijschool van groot belang. Bij onze werken de beste instructeurs die jaarlijks worden bijgeschoold. In principe krijg je bij onze rijschool een vaste rijinstructeur. Tijdens elke rijles vul je samen met de instructeur jouw persoonlijke instructiekaart in. Zo blijf je precies op de hoogte van de vorderingen van jouw rijopleiding. Je kunt al beginnen met de rijopleiding zonder in bezit te zijn van het theoriecertificaat.

De grootste hobby van onze rijinstructeurs is: Jou in één keer te laten slagen!

Tussentijdse toets

Na een aantal lessen doe je een tussentijdse toets bij een examinator van het CBR. Bij deze tussentijdse toets wordt het praktijkexamen gesimuleerd en wordt gekeken of je klaar bent om het praktijkexamen aan te vragen. Als de tussentijdse toets positief verloopt, kun je ongeveer vier weken later het CBR praktijkexamen afleggen.

Mogelijkheden

Is rijden in een schakelauto niks voor jou? Geen probleem, bij ons kun je ook rijles volgen in een automaat.

Heb je rij- en/of faalangst of een andere beperking (motorisch en/of cognitief)? Of je weet niet wat rechts of links is? Wij passen onze manier van lesgeven daarop aan, zodat je toch op een veilige manier je rijbewijs kan halen.

Wil jij snel je rijbewijs halen?

Aarzel dan niet en bel de rijschool om een afspraak te maken voor jouw intest.
Wij zijn bereikbaar in via 038-3765278 of mobiel 06-22273395.