Theorie Individueel

Bij onze rijschool kunnen de leerlingen die bij ons (komen) lessen individuele theorielessen volgen. De lessen worden geheel aangepast op jouw manier van leren. Zelfs zo dat boeken overbodig zijn! We werken met plaatjes, tekeningen en picto’s om ook leerlingen die moeite hebben met leren, lezen en/of schrijven de mogelijkheid te geven om te slagen voor hun (mondelinge) theorie-examen.

Thuis leren

Bij ons zijn verschillende cd-roms, praktijk- en theorie boeken te koop, zodat je op je eigen tempo en tijd zelfstandig kan leren.

Examen

Het nieuwe theorie-examen bestaat uit:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 30 vragen over verkeersregels
  • 10 vragen over verkeersinzicht

Voor het afleggen van het theorie-examen kun je zelf reserveren bij het CBR via de website mijn.cbr.nl of via de rijschool. Individuele (mondelinge) examens zijn alleen te reserveren via de rijschool.
Wat moet je meenemen naar het theorie-examen? Een geldig legitimatie bewijs (anders kan je niet meedoen aan het examen en ben je jouw geld kwijt).

Als je slaagt voor het examen, krijg je meteen de uitslag van het theorie-examen mee naar huis. Deze is 1,5 jaar geldig en heb je nodig voordat je het praktijkexamen af kan leggen.